|
id: 5659
Назва: Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки до лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Автори: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 15:14:21
Останні зміни: 2013-02-05 15:14:21
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки розроблені відповідно до навчального плану та програми навчальної дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості». Рекомендовано для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5659.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5659.pdf Розмір : 895796 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|