|
id: 5661
Назва: . «Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ).
Автори: Льотка Г.І, Фабіянська О.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 15:30:02
Останні зміни: 2013-02-05 15:30:02
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5661.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5661.pdf Розмір : 552723 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|