id: 5662
Назва: «Спеціалізоване м'ясне скотарство» Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва (спеціальність 7. 090 102 ТВіППТ).
Автори: Льотка Г.І, Фабіянська О.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 15:38:48
Останні зміни: 2013-02-05 15:38:48
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання в детальному вивченні курсу дисципліни «Спеціалізоване м`ясне скотарство»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5662.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5662.pdf Розмір : 473367 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська