id: 5685
Назва: Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Скоромна О.І., Польовий Л.В., Власенко В.В., Чудак Р.А., Постернак Л.І., Кучерявий В.П., Бережнюк Н.А.,
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-05 08:13:27
Останні зміни: 2013-02-05 08:13:27
Рік видання: 2013
Аннотація: Ступневість вищої освіти полягає у здобутті різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (ОКР) фахівців на відповідних етапах (ступенях) вищої освіти. Ступневість вищої освіти може бути реалізована як через безперервну програму підготовки, так і диференційовано, відповідно до структури ступневості. Підготовка фахівців у Вінницькому національному аграрному університеті здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Молодший спеціаліст», «Бакалавр», «Спеціаліст» і «Магістр» за відповідними освітньо-професійними програмами ступенево або неперервно залежно від вимог до рівня оволодіння сукупністю умінь та навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5685.pdf
Тип виданя: Програми вступних фахових випробувань
Розташовується в колекціях : Програми вступних фахових випробувань/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5685.pdf Розмір : 395968 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|