id: 5742
Назва: Курсове проектування. Процеси та апарати харчових виробництв.Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка с
Автори: Паламарчук І.П. , Берник І.М. , Фіалковська Л.В., Янович В.П. , Паламарчук В.І.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-02-27 10:00:20
Останні зміни: 2013-02-27 10:00:20
Рік видання: 2013
Аннотація: Навчально-методичний посібник для виконання курсового проекту для студентів напрямку підготовки 6.051701 – харчові технології та інженерія, галузь знань 0517 харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції денної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5742.pdf
Тип виданя: Навчальні посібники
Розташовується в колекціях : Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5742.pdf Розмір : 2097016 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|