id: 5864
Назва: Технологія виробництва продукції тваринницва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету механізації сільського господарства освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"
Автори: Огороднічук Г.М., Постернак Л.І., Шевчук Т.В. , Балух Н.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-03-27 09:50:44
Останні зміни: 2013-03-27 09:50:44
Рік видання: 2013
Аннотація: Робоча програма з навчальної практики студентам факультету механіізації сільського господарства освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають дисципліну.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5864.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5864.pdf Розмір : 386249 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|