|
id: 5911
Назва: Методичні рекомендації для лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с/г продукції" на
Автори: Власенко В.В., Фаріонік Т.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-04-24 10:13:06
Останні зміни: 2013-04-24 10:13:06
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні рекомендації складено відповідно до програми курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних продуктів" для студентів напряму підготовки 6.050701 харчові технології та інженерія. Лабораторні роботи є невід`ємною складовою частиною навчального процесу та важливим засобом засвоєння матеріалу з курсу „Товарознавство м`яса та м`ясних товарів". Викладення матеріалу подано з врахуванням наявної теоретичної підготовки та досвіду проведення лабораторних досліджень.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5911.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5911.pdf Розмір : 687157 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|