id: 5957
Назва: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: програма і методичні вказівки до проходження навчальної практики та написання звіту для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеці
Автори: Чернецький В.М.,Чередниченко Л.І., Чередниченко В.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-04-24 09:12:53
Останні зміни: 2013-04-24 09:12:53
Рік видання: 2013
Аннотація: У методичних вказівках розглядаються питання організації навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва". Метою проведення навчальної практики є закріплення набутих знань, умінь та навичок у галузі технології зберігання і переробки продукції рослинництва, а також набуття практичних знань, умінь та навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5957.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5957.pdf Розмір : 676532 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|