id: 5960
Назва: Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: методичні вказівки до проходження навчальної практики для студентів 2-го курсу агрономічного факультету ОКР „Бакалавр” напряму підготовки 6.090101 - „Агрономія” (спеціальність – Плодоовочівництво і виног
Автори: Чернецький В.М.,Чередниченко Л.І., Чередниченко В.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-04-24 14:18:13
Останні зміни: 2013-04-24 14:18:13
Рік видання: 2013
Аннотація: У методичних вказівках розглядаються питання організації навчальної практики з дисципліни "Технологія зберігання і переробки плодів та овочів". Метою проведення навчальної практики є закріплення набутих знань, умінь та навичок у галузі технології зберігання і переробки плодів та овочів, а також набуття практичних знань, умінь та навичок, необхідних у майбутній професійній діяльності.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5960.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5960.pdf Розмір : 471157 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|