id: 5966
Назва: Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни: «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» для підготовки фахівців ОКР «бакалавр» напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа»
Автори: Мазур А.Г., Гонтарук Я.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-05-29 15:33:49
Останні зміни: 2013-05-29 15:33:49
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до вимог галузевої компоненти стандартів вищої освіти з підготовки фахівців рівня “бакалавр” з напряму 1401 “Сфера обслуговування»” спеціальності “ Готельно-ресторанна справа».
Методичні рекомендації містять основні вимоги, які висуваються до змісту та оформлення курсової роботи, організації її виконання, порядку захисту та оцінювання.

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5966.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5966.pdf Розмір : 435435 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська