id: 5984
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Експлуатація техніки в переробці» для студентів спеціальності 6.100102 «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» денної форми навчання
Автори: Пазюк В. М. , Пазюк О.Д., Цуркан О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-05-29 15:23:25
Останні зміни: 2013-05-29 15:23:25
Рік видання: 2013
Аннотація: В підготовці бакалаврів та спеціалістів з харчової та переробної промисловості особливе місце має курс «Експлуатація техніки в переробній галузі». Цей курс є перехідним від загальноінженерних дисциплін до спеціальних. В ньому розглядаються основне обладнання харчової та переробної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5984.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 5984.pdf Розмір : 1144154 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|