|
id: 6009
Назва: Технологія бродильних виробництв Програма навчальної дисципліни освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Автори: Власенко В.В., Крижак Л.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-05-29 16:05:22
Останні зміни: 2013-05-29 16:05:22
Рік видання: 2013
Аннотація: «Технологія бродильних виробництв» є складовою частиною дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» та нормативною дисципліною циклу професійної підготовки студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6009.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6009.pdf Розмір : 377338 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|