id: 6077
Назва: Організація готельної справи: Метод. вказівки до проходження виробничої практики для студентів спеціальності 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» напряму підготовки 0104 «Сфера обслуговування»
Автори: Кафлевська С.Г., Ставська.Ю.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-05-29 10:01:37
Останні зміни: 2013-05-29 10:01:37
Рік видання: 2013
Аннотація: Наявність теоретичних знань і практичних навиків у галузі готельно-ресторанної справи значною мірою зумовлює ефективність управлінських рішень. Обов`язковим елементом навчального процесу, що сприяє формуванню фахівця високого рівня, є виробнича практика
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6077.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6077.pdf Розмір : 408764 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська