id: 6179
Назва: Еколого-економічна та продовольча безпеки в агробізнесі
Автори: І. В. Власенко
Ключові слова: еколого-економічна та продовольча безпеки, агробізнес, утилізація продовольчих відходів
Дата публікації: 2013-07-17 13:39:34
Останні зміни: 2013-09-05 16:30:18
Рік видання: 2012
Аннотація: Проведення аналізу показників достатності споживання продуктів харчування на особу в Україні. Показано, що за останні 18 років виробництво сільськогосподарська продукції на 1 особу зменшилося на 563 грн. (або на 20%). Показано, що у 2008 р. було 59,1 тис. діючих аграрних підприємств різних організаційно-правових форм господарювання. Обсяги сільськогосподарської продукції, виробленої господарствами населення склало 54%. агросфери України, а аграрними підприємствами, скоротилися на 52,7%, У 2009 році в Україні по більшості основних видів продовольства фактичне споживання знаходилося нижче раціональних норм.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6179.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 440 Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 2 (64)/ Серія: Економічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6179.pdf Розмір : 2163653 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|