id: 6248
Назва: Анализ устойчивого экономического развития сельскохозяйственной деятельности
Автори: Е. В. Вороновская
Ключові слова: безпечні продукти харчування, економічна ефективність виробництва
Дата публікації: 2013-07-23 11:10:49
Останні зміни: 2013-09-09 10:02:22
Рік видання: 2012
Аннотація: Основними критеріями сталого економічного розвитку галузі є зростання виробництва безпечних продуктів харчування з метою задоволення потреб в них населення, забезпечення економічної ефективності виробництва, що дозволяє вести розширене відтворення.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6248.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 440 Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск № 3 (69) Том. 2/ Серія: Економічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6248.pdf Розмір : 2564026 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|