id: 6678
Назва: Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів та хімічний склад молока
Автори: В. М. Костенко, С. А. Пасічник
Ключові слова: екструдована соя, молочна продуктивність, дійні корови, годівля
Дата публікації: 2013-09-20 13:00:28
Останні зміни: 2013-09-20 13:00:28
Рік видання: 2010
Аннотація: Ефективність використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин пояснюється високим вмістом в ній протеїну (38%), жиру (20%) та багатим вітамінно-мінеральним складом. Проте, соя має один недолік – містить антипоживні речовини, що потребують інактивації. Серед існуючих прийомів знешкодження даних речовин найкраще зарекомендував себе метод екструзії. Окрім цього, екструзія підвищує перетравність протеїну, що, в свою чергу, сприяє підвищенню молочної продуктивності та покращує хімічний склад молока.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6678.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6678.pdf Розмір : 334051 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська