id: 6687
Назва: Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
Автори: С. О. Олійник
Ключові слова: якість яловичини, бугайці, низьковитратна та традиційна технології
Дата публікації: 2013-09-23 15:22:07
Останні зміни: 2013-09-23 15:22:09
Рік видання: 2010
Аннотація: Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м"ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6687.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3(43)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6687.pdf Розмір : 303044 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|