id: 6777
Назва: Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Власенко В.В. Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-09-25 15:27:47
Останні зміни: 2013-09-25 15:27:47
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти".
Рекомендовано для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6777.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6777.pdf Розмір : 626998 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська