id: 6791
Назва: Аналіз сировинної зони для існування сучасного «Житомирського маслозаводу»
Автори: В. В. Панько, О. Б. Ковальчук, Л. О. Рудківська
Ключові слова: молоко, якість, жирність, постачальники, сировинна зона
Дата публікації: 2013-10-10 16:49:38
Останні зміни: 2013-10-10 16:49:38
Рік видання: 2013
Аннотація: Встановлено, що основними постачальниками молочної сировини на ПАТ «Житомирський маслозавод» є 19 районів Житомирської та 5 районів Вінницької областей. Найбільшу кількість молока отримує маслозавод із Новоград-Волинського району. Його кількість в рік складає 2310433 кг, жирністю 3,77%, вмістом білку – 2,90%..
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6791.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6791.pdf Розмір : 360759 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|