id: 6800
Назва: Хімічний склад м"яса качок при вирощуванні на радіоактивно забруднених територіях
Автори: С. П. Ковальова
Ключові слова: качки, вигульне та безвигульне утримання, радіаційно забруднена територія, хімічний склад м’яса, протеїн, жир
Дата публікації: 2013-10-11 11:20:35
Останні зміни: 2013-10-11 11:22:46
Рік видання: 2013
Аннотація: Представлені результати досліджень хімічного складу м’яса качок за різних способів утримання на радіоактивно забруднених територіях. Результати лабораторних досліджень м’яса птиці показали, що способи утримання впливають на хімічний склад м’яса. Доведено, що м’ясо качок безвигульного утримання мало більший вміст протеїну та жиру у порівнянні з м’ясом птиці, що вирощувалася на водоймищі. Проте, вирощування качок на обмеженому водоймищі сприяло збільшенню сухої речовини та сирої золи в м’ясі птиці.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6800.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6800.pdf Розмір : 319772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|