id: 6803
Назва: Теоретичне обгрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м"яса
Автори: А. А. Шемет, О. М. Бергілевич
Ключові слова: напівфабрикати, січене індиче м"ясо
Дата публікації: 2013-10-11 13:10:39
Останні зміни: 2013-10-11 13:10:39
Рік видання: 2013
Аннотація: Наводиться теоретичне обґрунтування та розробка рецептури січених напівфабрикатів з використанням індичого м’яса. Було розроблено 4 рецептури з повною та частковою (30,40,50 %) заміною основної м"ясної сировини рецептури-аналогу на індиче м"ясо, також курячі яйця були замінені на перепелині, а вода – на молоко. Встановлено, що 40 % заміни індичого м"яса у січених напівфабрикатах є найбільш оптимальним за відсотковим співвідношенням основних харчових нутрієнтів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6803.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 1(71)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6803.pdf Розмір : 312262 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|