id: 6839
Назва: Обгрунтування технології виробництва йогурту з соком барбарису та дослідження його властивостей
Автори: В. М. Бондарчук, Є. В. Маландій, Я. О. Мельник
Ключові слова: безпека, якість, йогурт, термін зберігання
Дата публікації: 2013-10-15 16:45:25
Останні зміни: 2013-10-15 16:45:25
Рік видання: 2013
Аннотація: Обґрунтовано доцільність виготовлення йогурту з соком барбарису, досліджено хімічний склад барбарису, підібрано рецептурний склад продукту, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту, визначено енергетичну цінність, досліджено показники якості продукту в процесі зберігання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6839.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 2(72)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6839.pdf Розмір : 379562 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська