id: 6863
Назва: Забійні показники якості бугайців волинської м"ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Автори: М. З. Паска, І. О. Мартинюк
Ключові слова: м"ясна продуктивність, забійні показники якості
Дата публікації: 2013-10-16 16:25:58
Останні зміни: 2013-10-16 16:25:58
Рік видання: 2013
Аннотація: Основні етапи досліджень м’ясної продуктивності бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності при відгодівлі біологічно активними речовинами сприяє підвищенню продуктивності, що проявляється зростанням живої маси, загального та середньодобового приростів, інтенсивності та швидкості росту. Максимальне підвищення продуктивності бугайців Волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності на відгодівлі, порівняно з іншими дослідними групами встановлено у тварин сильного врівноваженого інертного типу (флегматики) .
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6863.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6863.pdf Розмір : 1341694 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|