id: 6874
Назва: Розробка біотехнології питного пастеризованого молока з покращеними функціональними властивостями
Автори: М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, Т. О. Литвин
Ключові слова: питне пастеризоване молоко, лізоцим, технологія, бактерицидні властивості, мікроорганізми
Дата публікації: 2013-10-17 13:02:21
Останні зміни: 2013-10-17 13:02:21
Рік видання: 2013
Аннотація: Встановлено, що при додаванні лізоциму в молоко в кількості 1,0…1,5 мг/дм3 при температурі 3…4°С з витримкою 60…70 с збільшується термін зберігання і значно поліпшуються функціональні властивості молока.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6874.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6874.pdf Розмір : 471925 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|