id: 6936
Назва: Мікробіологія молочних і м'ясних продуктів. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання спеціальності 8.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». -
Автори: Власенко В.В., Блащук В.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-10-30 08:23:26
Останні зміни: 2013-10-30 08:23:26
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Мікробіологія молочних і м`ясних продуктів”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва заочної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6936.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6936.pdf Розмір : 252344 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|