id: 6941
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів з напряму підготовки: 6.050503 «Машинобудування» «МП, МК» у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації
Автори: Огороднічук Г.М., Балух Н.М.,
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-10-30 09:09:09
Останні зміни: 2013-10-30 09:09:09
Рік видання: 2013
Аннотація: Матеріал програми “Технологія виробництва продукції тваринництва” включає 16 години лекційного матеріалу, 14 годин практичних занять та 24 години самостійної роботи, передбачених курсом. Розрахована на студентів факультету механізації сільського господарства.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6941.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6941.pdf Розмір : 438204 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|