|
id: 6947
Назва: Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки до лабораторних занять студентам денної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст».-
Автори: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-10-30 09:24:34
Останні зміни: 2013-10-30 09:24:34
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів". Рекомендовано для студентів денної форми навчання спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"ОКР»Спеціаліст»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6947.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6947.pdf Розмір : 647982 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|