id: 6949
Назва: Технологія молока і молочних продуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентам денної форми навчання зі спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст»
Автори: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-10-30 09:29:34
Останні зміни: 2013-10-30 09:29:34
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та програми з навчальної дисципліни "Технологія молока і молочних продуктів".
Рекомендовано для студентів денної форми навчання спеціальності 7.090 10201 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ОКР «Спеціаліст»

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6949.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6949.pdf Розмір : 458246 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська