id: 7073
Назва: Аналітична оцінка ефективності виробництва молока та яловичини в умовах Вінницької області
Автори: Л. Г. Михальчишина, О. М. Зотько
Ключові слова: собівартості продукції тваринництва, збільшення виробництва, промислова технологія, скорочення витрат, продуктивність праці, регіональна годівля тварин
Дата публікації: 2013-12-03 15:58:04
Останні зміни: 2013-12-03 15:58:04
Рік видання: 2010
Аннотація: Основними факторами зростання виробництва та зменшення собівартості продукції тваринництва є: збільшення виробництва за рахунок використання промислової технології; скорочення витрат на її виробництво за рахунок підвищення продуктивності тварин та рівня ефективності праці, раціональної годівлі тварин, запобігання невиробничим витратам тощо.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7073.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 5(45)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 7073.pdf Розмір : 296387 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|