id: 7130
Назва: Тематичний модуль 2. Частина 4 «Технологічне обладнання лінії виробництва питних видів молока». Методичні вказівки для виконання лабораторних робітдля студентів фахового спрямування 6.050503“Обладнання переробних і харчових виробництв”
Автори: Зозуляк І.А., Зозуляк О.В., Янович В.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 11:09:16
Останні зміни: 2013-11-27 11:09:16
Рік видання: 2013
Аннотація: Сир - висококалорійний харчовий продукт, що виробляється з молока шляхом коагуляції білків, обробки отриманого білкового згустку і подальшого дозрівання сирної маси. Білковий згусток утримує воду, жирові кульки і інші складові частини молока. При обробці згустку частина води, молочного цукру, мінеральних речовин, вітамінів і ферментів переходять в сироватку.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7130.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7130.pdf Розмір : 3215429 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|