|
id: 7145
Назва: Технологія виробництва м’яса і м’ясопродуктів. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів –заочної форми навчання із напряму підготовки 7.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Бігун П.П., Бігун Ю.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 16:13:03
Останні зміни: 2013-11-27 16:13:03
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та типової програми з навчальної дисципліни «Технології м’яса і м’ясопродуктів». Рекомендовано для студентів денної форми навчання із напряму підготовки 7.09010201 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7145.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7145.pdf Розмір : 387934 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|