|
id: 7151
Назва: Технологія переробки тварин та продукції забою. Методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної форми навчання вищих навчальних закладів 111 та 1У рівнів акредитації з спеціальності 7.09010201 факультету Технології виробницт
Автори: Бігун П.П., Бігун Ю.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 16:31:43
Останні зміни: 2013-11-27 16:31:43
Рік видання: 2013
Аннотація: У рекомендаціях наведені питання до самостійної підготовки з дисципліни “Технологія переробки тварин та продукції забою” студентами денної форми навчання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7151.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7151.pdf Розмір : 905586 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|