id: 7187
Назва: Технологія переробки молока. Методичні рекомендації до практичних занять студентами заочної форми навчання із спеціальності 7.090 10201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Автори: Власенко В.В., Новаленко Н.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 16:30:00
Останні зміни: 2013-11-27 16:30:00
Рік видання: 2013
Аннотація: Відповідно до навчального плану та програми дисципліни "Технологія переробки молока" студент має можливість ознайомитися зі структурою дисципліни, загальними вказівками до виконання практичних занять, списком рекомендованої літератури.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7187.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7187.pdf Розмір : 487220 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|