id: 7196
Назва: Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва для студентів денної форми навчання спеціальності 8.09010201 ТВ і ППТ ОКР "Магістр"
Автори: Польовий Л.В., Яремчук О.С., Варпіховський Р.Л.
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 09:01:57
Останні зміни: 2013-11-27 09:01:57
Рік видання: 2013
Аннотація: Навчальна дисципліна "проектування підприємств з переробки продуктів тваринництва", як складова частина навчальної програми підготовки студентів зі спеціальності "ТВ і ППТ" ОКР Магістр
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7196.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7196.pdf Розмір : 564010 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|