|
id: 7207
Назва: Технологія виробництва продуктів тваринництва . Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 7.091202 “Механізація сільського господарства” із спеціалізацією “Механізація тваринництва”
Автори: Панько В.В.,
Ключові слова:
Дата публікації: 2013-11-27 13:13:15
Останні зміни: 2013-11-27 13:13:15
Рік видання: 2013
Аннотація: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продуктів тваринництва” з врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів денної форми навчання із спеціальності 7.091202 “Механізація сільського господарства” із спеціалізацією “Механізація тваринництва”
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7207.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7207.pdf Розмір : 439521 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|
|