id: 7788
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з професійно – орієнтованої дисципліни « Технологічне обладнання м’ясної та молочної галузі» Частина 4: Обладнання для подрібнення, перемішування та дозування для студентів напрямку підготовки 6.051701 – х
Автори: Пазюк В.М., Пазюк О.Д.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-04-30 09:47:57
Останні зміни: 2014-04-30 09:47:57
Рік видання: 2014
Аннотація: В підготовці бакалаврів та спеціалістів з спеціальності 6.051701 «Харчові технології та інженерія» особливе місце має курс «Технологічне обладнання м’ясної галузі». В ньому розглядаються основне технологічне обладнання м’ясної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них. Вивчення будови та принципу роботи основного технол
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7788.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7788.pdf Розмір : 843436 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ
| |
|
|