id: 9489
Назва: Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
Автори: Ставська Ю. В.
Ключові слова: НАССР, система управління безпечністю харчових продуктів, стандарти, сертифікація
Дата публікації: 2007-10-20 11:11:45
Останні зміни: 2007-10-20 11:11:45
Рік видання: 2007
Аннотація: У статті розглядаються питання впровадження системи НАССР (Hazard Analysis Critical Control Point), аналіз окремих етапів введення її в життя, а також сукупність організаційної структури, документів, виробничих процесів та ресурсів, необхідних для реалізації принципів НАССР. Акцентується увага на тому, що система менеджменту безпечності харчових продуктів може і повинна стати інструментом знання міжнародного харчового законодавства та його виконання в ході виробничої діяльності. Національні стандарти системи НАССР розроблені в багатьох країнах. Органи сертифікації надають компаніям, що впроваджують такі стандарти, сертифікацію третьої сторони.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/9489.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вісник наукових досліджень. - Випуск 7. - 2007. - С. 66-72.
Розташовується в колекціях : 2006 р./ Публікації співробітників у виданнях інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 9489.pdf Розмір : 468045 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|