The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 10240
Title: Розробка експериментальної моделі тороїдального млина та обґрунтування параметрів його робочого режиму
Authors: Мельник Ю.І.
Keywords: тороїдальний вібраційний млин, шоколад, подрібнення сировини, обґрунтування.
Date of publication: 2016-02-23 10:38:28
Last changes: 2016-02-23 10:38:28
Year of publication: 2016
Summary: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня – “ Магістр” за спеціальністю 8.05050313 – “ Обладнання переробних та харчових виробництв”. – Вінницький національний аграрний університет, Вінниця , 2016.
В даному дипломному проекті розглядається тороїдальний вібраційний млин, як достатньо ефективний засіб для реалізації високоякісного процесу тонкодисперсного здрібнення матеріалу при виробництві базової какао суміші за умови його механоактивації та мінімізації споживаних енерговитратах на означене виробництво.
На основі теоретичного аналізу динамічної моделі означеної машини та досліджуваного процесу отримані аналітичні та графічні залежності для її основних характеристик, що стало підставою для обґрунтування робочих режимів експлуатації розробленого обладнання.
Наукова значущість роботи полягає в створенні якісно нової вібраційної техніки та оптимізації режимних параметрів процесу вібраційного здрібнення сировини, а саме: обґрунтовано технологічне обладнання цеху для виробництва комбікорму, розроблено вібраційний тороїдальний млин; досліджено динаміку руху її виконавчих органів та процес здрібнення сипкої сировини в робочому просторі.

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/10240.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 10240.pdf Size : 3524738 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska