The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 11946
Title: Технологія м ’ яса, м ’ ясопродуктів та риби. Методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з напряму 6. 051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Власенко В.В., Новгородська Н.В., Коляновська Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2015-11-25 09:20:31
Last changes: 2015-11-25 09:20:31
Year of publication: 2015
Summary: Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби методичні вказівки
до виконання курсового проекту для студентів денної форми навчання з

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/11946.pdf
Publication type: Курсовий проект
Publication: для 4 курсу ХТІ
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11946.pdf Size : 977737 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska