The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 14484
Title: Технологія м’яса та м’ясних продуктів. Методичні вказівки для лабораторних занять освітній ступінь «Магістр» спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Новгородська Н.В., Мельник М. О.
Keywords:
Date of publication: 2017-10-25 13:39:01
Last changes: 2017-10-25 13:39:01
Year of publication: 2017
Summary: Методичні вказівки для лабораторних занять освітній ступінь «Магістр» спеціальність – 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14484.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14484.pdf Size : 1117959 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska