The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 16785
Title: Правове регулювання безпечності продуктів харчування
Authors: Оверковська Т.К.
Keywords: харчування, харчовий продукт, безпечний харчовий продукт, непридатний харчовий продукт, небезпечний фактор у харчовому продукті, сторонні речовини та домішки
Date of publication: 2018-07-11 14:50:00
Last changes: 2018-07-11 14:50:00
Year of publication: 2018
Summary: Стаття присвячена аналізу правових ознак, які характерні для безпечності продуктів харчування, визначенню особливостей правового регулювання даної сфери суспільних відносин, виокремленню зазначених ознак, а також формулюванню висновків, заснованих на положеннях чинного законодавства України.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/16785.pdf
Publication type: Статті
Publication: Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 4. - С. 109-114.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 16785.pdf Size : 183854 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska