id: 3867
Title: Сучасні проблеми якості харчових жирів
Authors: І. В. Дацюк
Keywords: харчові жири, продукти окислення
Date of publication: 2012-01-31 14:52:10
Last changes: 2012-01-31 14:52:10
Year of publication: 2012
Summary: Розглянуто проблеми якості харчових жирів. Визначення ступені окислення жирових продуктів є найбільш важливим показником, який свідчить не тільки про їх якість, але і про можливість негативного впливу продуктів окислення на стан здоров"я організму.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3867.pdf
Publication type: Статті
Publication: 440 Вінниця
In the collections : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3867.pdf Size : 252107 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|