The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 5547
Title: Підвищення біологічної цінності козиного молока у фермерському господарстві «ШЕВРЕТ»
Authors: Т. М. Рижкова
Keywords: козине молоко, склад молока, калій йодид, «Еламін»
Date of publication: 2013-01-23 13:31:13
Last changes: 2013-09-05 11:48:40
Year of publication: 2012
Summary: Наведені дані про вплив біологічно активних добавок (калій йодиду та «Еламіну»), що були введені до основного раціону дослідних груп кіз в дозах, оптимальних для забезпечення життєдіяльності організму тварин, на зміни фізико-хімічного складу, біологічної цінності молока дослідних груп кіз, порівняно із аналогічними показниками контрольної.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5547.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 5(67)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 5547.pdf Size : 270562 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska