The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 5666
Title: Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 6.051701 – Харчові технології та інженерія
Authors: Паламарчук І.П., Фіалковська Л.В., Берник І.М., Янович В.П., Паламарчук В.І.
Keywords:
Date of publication: 2013-02-05 08:22:48
Last changes: 2013-02-05 08:22:48
Year of publication: 2013
Summary: Складені задачі та приклади їх розв’язку необхідні для проведення практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5666.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 5666.pdf Size : 2341955 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska