The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 6935
Title: Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини мясної галузі. Методичні вказівки для виконання курсових робіт студентами факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інж
Authors: Власенко В.В., Фаріонік Т.В.
Keywords:
Date of publication: 2013-10-30 08:09:46
Last changes: 2013-10-30 08:09:46
Year of publication: 2013
Summary: У результаті вивчення навчальної дисципліни спеціаліст повинен:
знати: морфологічний і хімічний склад, функціонально-технологічні властивості та поживну цінність м`яса і м`ясних виробів; автолітичні зміни м`ясопродуктів при охолодженні і зберіганні; холодильну обробку та холодильне зберігання м’яса та інших продуктів забою; функціонально-технологічні властивості сировинних компонентів; будову, фізико-хімічні властивості тканин м’яса, а також їх зміни, що відбуваються.

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6935.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 6935.pdf Size : 471582 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska