id: 12053
Назва: Мікроструктурний аналіз молока і м'яса . Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і пе реробки продукції тварин ництва» для підготовки студентів напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»,
Автори: Новгородська Н. В., Соломон А. М.
Ключові слова: молоко, мясо, мікроструктура
Дата публікації: 2016-11-30 14:55:40
Останні зміни: 2016-11-30 14:55:40
Рік видання: 2016
Аннотація: Мікроструктурний аналіз молока і м`яса. Програма з навчальної дисципліни
для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва»

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/12053.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Ромигайло Ірина Юріївна
Файл : 12053.pdf Розмір : 409752 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська