id: 12077
Назва: Технологія виробництва продукції птахівництва . Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.090102 «ТВіППТ» у вищих навчальних закладах ІІ - І V рівнів акредитації
Автори: Царук Л.Л., Кучерявий В.П.
Ключові слова: програма, технологія, птахівництво, бакалавр
Дата публікації: 2016-11-30 09:52:57
Останні зміни: 2016-11-30 09:52:57
Рік видання: 2016
Аннотація: Матеріал програми “Технологія виробництва продукції птахівництва” включає 62 години лекційного матеріалу, 76 годин лабораторних занять та 78 годин самостійної роботи, передбачених курсом. Розрахована на студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/12077.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 12077.pdf Розмір : 261526 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська