id: 14420
Назва: Організація готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації для підготовки та написання курсових робіт з дисципліни для студентів факультету економічного освітньо - кваліфікаційного рівня «Бакалавр» напряму підготовки 6.140101 «Готельно
Автори: Юр'єв В.І
Ключові слова:
Дата публікації: 2017-05-31 15:25:49
Останні зміни: 2017-05-31 15:25:49
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні рекомендації для підготовки курсових робіт
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14420.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14420.pdf Розмір : 2015108 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська