id: 14586
Назва: Мерчендайзинг в готельному господарстві. Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни для бакалаврів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
Автори: Головня О.М.
Ключові слова: Мерчендайзинг, інструменти та правила мерчендайзингу, задачі мерчендайзингу
Дата публікації: 2017-11-29 08:54:36
Останні зміни: 2017-11-29 08:54:36
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні вказівки з організації самостійної роботи з дисципліни «Мерчендайзинг в готельному господарстві» для бакалаврів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14586.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14586.pdf Розмір : 2019274 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська