id: 14683
Назва: Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції. Методичні вказівки з організації самостійної роботи для студентів факультету механізації сільського господарства денної та заочної ф орми навчання ОКР «бакалавр» галузі
Автори: Кириленко Л.В.
Ключові слова: технологія, переробка, зберігання с. - г. продукції
Дата публікації: 2017-11-29 13:28:05
Останні зміни: 2017-11-29 13:28:05
Рік видання: 2017
Аннотація: В методичних вказівках викладено основні вимоги до організації самостійної роботи з дисципліни «Технологія переробки і зберігання с. - г. продукції».
Розрахована на студентів факультету механізації сільського господарства

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14683.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14683.pdf Розмір : 460437 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська